Jídelníček

OBĚDY -  dováží se ze ZŠ Milady Horákové , Kopřivnice,

cena: děti do 10 let  28,- Kč, nad 10 let 30,- Kč

Platba: převodem z účtu, inkasem nebo složenkou

Odhlášky:  na daný den nejpozději do 8.00 na tel. 556 811 343 nebo 739 446 833


Po 27.2.
polévka s masovými knedlíčky 1,3,6,7,9
1. rybí filé na byl. másle 4,7, bram. kaše 7, salát zelný s okurkou, čaj s citr.

Út 28.2.
polévka kroupová 1,3,6,9
1. hodslavská řezanka 1, bulgur 1, džus

St 1.3.
polévka hrstková 1,3,6,9
1. přírodní řízek gyros 1,7, rýže dušená, salát okurkový, ov. mléko 7

Čt 2.3.
polévka z vaječné jíšky 1,3,6,7,9
1. kuře ala bažant 1, brambory, kompot, čaj s citr.

Pá 3.3.
polévka vývar s rýží 1,3,6,9
1. vepřové maso po myslivecku 1,7,9, těstoviny 1, sirupová voda
___________________________________________________________
 
Po 6.3.
polévka boršč 1,3,6,7,9
1. rýžová kaše s kakaem 7, čaj s citr., ovoce

Út 7.3.
polévka fazolová 1,3,6,9
1. holandský řízek 1,3,7, bram. kaše 7, salát z čín. zelí s koprem, džus

St 8.3.
polévka s játrovými knedlíčky 1,3,6,7,9
1. čočka na kyselo 1, vejce vařené 3, chléb 1,7, džus

Čt 9.3.
polévka kmínová 1,3,6,7,9
1. kuřecí prsa na paprice 1,7, knedlík houskový 1,3,7, ovocný čaj,

Pá 10.3.
polévka vývar s tarhoňou 1,3,6,9
1. vepřové maso v kapustě 1, brambory, sirupová voda
___________________________________________________________
 
Po
13.3.
polévka ragú s bramborem 1,3,6,7,9
1. boloňské špagety se sýrem 1,7, sirupová voda

Út 14.3.
polévka rajská s ov. vločkami 1,3,6,7,9
1. smažené rybí filé 1,3,4,7, bram. kaše 7, salát zeleninový čaj se sirupem
 

St 15.3.
polévka hrachová 1,3,6,9
1. krůtí maso po indicku 1, rýžové těstoviny, džus

Čt 16.3.
polévka vývar s kapáním 1,3,6,7,9
1. vepřové maso na celeru 1,7,9, brambory, ovocné mléko 7

Pá 17.3.
polévka s bulgurem 1,3,6,9
1. frankfurtská vep. pečeně 1,7, rýže dušená, ovocný čaj,

__________________________________________________________
 
Po 20.3.
polévka bramborová 1,3,6,9
1. znojemská vep. pečeně 1, rýže dušená, salát rajčatový, ov. mléko 7

Út 21.3.
polévka kulajda 1,3,6,7,9
1. horňácké fazole 1,7, chléb 1,7, sir. voda

St 22.3.
polévka z rybího filé 1,3,4,6,7,9
1. francouzské brambory s uzeným masem 3,7, salát okurkový, čaj se sir.

Čt 23.3.
polévka jáhlová 1,3,6,9
1. hovězí guláš 1, knedlík houskový 1,3,7, sir. voda

Pá 24.3.
polévka cizrnová 1,3,6,9
1. přírodní vepřový závitek 1,3,7, brambory, salát ledový, džus
___________________________________________________________
 
Po
27.3.
polévka zelňačka 1,3,6,7,9
1. rybí filé se sýrem 4,7, bram. kaše 7, salát rajčatový, čaj s citr.

Út 28.3.
polévka čočková 1,3,6,9
1. dukátové buchtičky s krémem 1,3,7, ovocný čaj, ovoce

St 29.3.
polévka krupicová s vejci 1,3,6,7,9
1. masové koule v rajčatové omáčce 1,3,7,9, těstoviny 1, džus

Čt 30.3.
polévka brokolicová 1,3,6,7,9
1. štěpánská vepřová pečeně 1,3, brambory, salát mrkvový s kokosem, sir. voda

Pá 31.3.
polévka pohanková 1,3,6,9
1. kuřecí rizoto se sýrem 7,9, salát ledový s ředkvičkami, džus

ALERGENY


1           Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda,     1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2             Korýši a výrobky z nich.

3             Vejce a výrobky z nich

4             Ryby a výrobky z nich

5             Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich

6             Sója a výrobky z ní

7             Kravské mléko a výrobky z něho

8             Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9             Celer a výrobky z něho

10           Hořčice a výrobky z ní

11           Sezamová semena a výrobky z nich

12           Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce

13           Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14           Měkkýši a výrobky z nich

0             Neuvedeno

Předchozí stránka: Organizace školního roku Následující stránka: Rozvrhy hodin