Jídelníček

příbor




18.9. - 22.9.2017

 Pondělí

zel. vývar s játrovými knedlíčky 1,3,6,9
lososí filé s hořčicí a medem, brambor, salát ledový,

moučník, čaj s citr. 4,7,1

 

 Úterý

Polévka: boršč 1,3,6,7,9

tvarohové knedlíky s jahodami, ovocné mléko, ovoce 1,7

 

 

 Středa

Polévka:  z míchaných luštěnin 1,3,6,9

holandský řízek, brambor s pažitkou, kompot, jogurt,

sir. voda 1,3,7

Čtvrtek

Polévka: z vaječné jíšky 1,3,6,9

vepřová játra na cibulce, rýže dušená, salát rajčatový,

džus, ovoce 1

 

Pátek
Polévka:  pohanková 1,3,6,9
svíčková na smetaně, knedlík houskový, čaj s citr. 1,3,7

 



1

Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši a výrobky z nich.

3

Vejce a výrobky z nich

4

Ryby a výrobky z nich

5

Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich

6

Sója a výrobky z ní

7

Kravské mléko a výrobky z něho

8

Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9

Celer a výrobky z něho

10

Hořčice a výrobky z ní

11

Sezamová semena a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce

13

Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj

14

Měkkýši a výrobky z nich

0

Neuvedeno