Jídelníček

příbor




15.1. - 19.1.2018

 Pondělí

Polévka:  z hlívy ústřičné 1,3,6,9

rybí filé na pórku, bram. kaše, salát mrkvový, horký

nápoj, moučník 4,7,1

 

 Úterý

Polévka: zel. vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,6,9

krůtí kostky po myslivecku, těstoviny, džus, ovoce 1,7

 

 

 Středa

Polévka:  brokolicová 1,3,6,9

kuře pečené, brambor, salát zelný s čer. řepou a

jogurtem, čaj se sirupem 1,7

Čtvrtek

Polévka: čočková 1,3,6,9


bramborové šišky s mákem, ovocné mléko, ovoce 1,7

 

Pátek
Polévka:  jáhlová 1,3,6,9

hovězí maso na pepři, rýže dušená, salát rajčatový, čaj

s citr. 1

 



1

Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši a výrobky z nich.

3

Vejce a výrobky z nich

4

Ryby a výrobky z nich

5

Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich

6

Sója a výrobky z ní

7

Kravské mléko a výrobky z něho

8

Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9

Celer a výrobky z něho

10

Hořčice a výrobky z ní

11

Sezamová semena a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce

13

Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj

14

Měkkýši a výrobky z nich

0

Neuvedeno